Aktuellt

Backes Transportbandservice AB köper upp Benne Trading AB

Expanderar på västkusten och öppnar ny serviceverkstad i Halmstad Backes Transportbandservice AB har köpt upp företaget Benne Trading AB och breddar därmed sitt erbjudande i sin verksamhet. Backes Transportbandservice AB kommer nu att expandera i södra Sverige och öppnar en serviceverkstad i Halmstad. Vi kan nu expandera i södra Sverige och strategiskt hjälpa våra kunder till …

Backes Transportbandservice AB köper upp Benne Trading AB Läs mer »

Nyanställning till vår Ekonomiavdelning

Vi välkomnar Sara Toppelius till vår ekonomiavdelning, hon kommer senast från Hedin Helsingborg bil AB där hon jobbat som ekonomiassistent. Vi ser fram mot ett gott samarbete och är glada för att Sara förstärker Backes Transport !      

Nyanställning och nya uppdrag

Vi har anställt Julia på Ekonomiavdelningen och i övrigt så är det mycket olika uppdrag där vi gör arbeten på exempelvis på Volvo.      

Video på kontoret från ovan

Max och Patrik – Specialister på transportband

Backes Transport i Växjö är experter på  transportband och tillbehör till transportband.  Max och Patrik har bred erfarenhet att tillverka transportband till industrin och idag så är det en leverans till ett sågverk. På sågverk är kraven höga på att få bästa kvalité och driftsekonomi. Ett stopp i onödan (som bristande underhåll av bla transportband …

Max och Patrik – Specialister på transportband Läs mer »

Nu har vi en helt ny varmvulkningspress

Nu har vi en helt ny varmvulkningspress för att skarva ihop band där vi trycker med 12 kg tryck och tar bandbredd upp till 1600mm. Med denna varmvulkningspress  klarar vi även att skapa långa skarvlängder.

Skanska Asfalt och Betong Asfaltverk o Kross Räppe

Studiebesök med Ola Brandstedt från vår webbyrå för att visa lite av vår verksamhet. Skanska är sedan länge en av våra kunder där vi sköter deras utrustning på deras anläggning i Räppe.